facebook

Перша лікарня звернулася до франківців – потрібен сучасний апарат штучного дихання

Перша міська лікарня, що на вулиці Матейка у Франківську, уважається медзакладом травматологічного профілю. Серед інших відділів в МКЛ №1 – хірургія, неврологія, терапія та реанімація. В даний час лікарня активно надає допомогу хворим із ГРВІ та супутніми захворюваннями.

Пише - джерело.

Щодня в медзаклад звертаються десятки хворих, частину з них доводиться госпіталізувати для лікування в терапевтичне відділення та для надання невідкладної допомоги в реанімацію.

У лікарні є два апарати для штучної вентиляції легенів. Але в контексті заходів, які мають не допустити поширення випадків коронавірусної інфекції, нагальною потребою є придбання сучасного апарату штучного дихання. Такий апарат дасть змогу оперативно рятувати життя пацієнтів.

Також лікарні потрібні інші засоби та витратні матеріали для протидії COVID-19.

“Керівництво та колектив міської клінічної лікарні №1 просить усіх, хто може допомогти, – надати фінансову підтримку чи взяти на себе придбання засобів і обладнання для проведення заходів, які мають не допустити поширення випадків COVID-19.

Будь-яка ваша допомога сьогодні додасть впевненості медикам завтра, а пацієнтам – шанс побороти недугу”, – звернувся від адміністрації та персоналу в.о. директора лікарні Тарас Василик.

Читайте також:  Вбивство чоловіка у Франківську: підозрюваного взяли під варту

Реквізити для перерахування внесків та пожертв від юридичних і фізичних осіб:

р/р UA683204780000026009924877646 в АБ «Укргазбанк» МФО 320478, код ЄДРПОУ 01993322

Контактні особи: в.о. директора Тарас Василик, тел. (0342533791) головний бухгалтер Оксана Мельник (0342 752026).

На базі лікарні працює цілодобовий травмпункт. На час карантину травмпункт працює без змін – 24 години 7 днів на тиждень.

В даний час лікарня, як і інші лікувальні та поліклінічні заклади міста, працює в режимі карантину та обмеження відвідувань.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: