facebook

Під Новий рік в Карпатах врятували 11 туристів

31 грудня протягом дня, рятувальники надали допомогу 6-ом туристам-лижникам, які травмувались під час катання на горі Високий Верх. Рятувальники транспортували потерпілих до підніжжя гори де служба медицини надала їм фахову медичну допомогу.

Пише - джерело.

Того ж  дня о 18:43  на номер 101 поступив дзвінок, що група туристів у кількості 5 осіб під час прогулянки на горі Секул у селі Коростів Сокальського району заблукала, повідомляють “Вікна” з посиланням на ГУ ДСНСУ у Львівській області.

На пошуки була відправлена Славська пошуково-рятувальна група в кількості 6 рятувальників, та незабаром туристів було знайдено, медичної допомоги вони не потребували. Було залучено снігохід та 2 повнопривідні рятувальні автомобілі Mitsubishi L-200.

Читайте також:  У Коломиї з міського озера рятувальники витягнули п'яного чоловіка, який ледь не втопився

В управлінні з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації повідомили, що 1 січня у селі Осмолода Рожнятівського району 40-річний турист, житель  Києва, рухаючись по лижному маршруту в гірській місцевості, отримав травму нижньої кінцівки (забій м’язів стегна) та не міг самостійно продовжувати рух. Рятувальники зустріли туриста та надали йому допомогу по транспортуванню. Потерпілого в задовільному стані передано працівникам швидкої медичної допомоги.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: