facebook

Після перевірки автівки українця з коронавірусом у самоізоляцію відправився митник

Митник, який оглядав автомобіль українця, хворого на коронавірус, не має симптомів захворювання та знаходиться у самоізоляції під наглядом лікарів. Про це повідомляє пресслужба Держмитслужби, передає УНН.


“Митник, який оглядав автомобіль українця, хворого на коронавірус, не має симптомів захворювання та знаходиться під наглядом лікарів”,
– йдеться у повідомленні.

Пише - джерело.

Як вказано, інспектор митного поста “Порубне”, який здійснював огляд автомобіля українця, хворого на коронавірус, “працював у перчатках та масці і на сьогодні не має жодних симптомів захворювання”.

“Проте, задля мінімізації можливих ризиків, знаходитиметься у самоізоляції під наглядом лікарів протягом двох тижнів”, – сказано у повідомленні.

За повідомленням пресслужби Чернівецького загону, “зміна прикордонників, які могли контактувати з хворим на коронавірус, теж перебуває під наглядом медиків”.

“26 лютого подружжя українців повернулось з Італії через прикордонний пункт пропуску “Порубне-Сірет”. В одного з них виявили коронавірус”, – вказали на митниці.

Читайте також:  Еверест для туристів закрили на карантин

Нагадаємо, медики спостерігають за прикордонниками, які могли контактувати з інфікованим коронавірусом.

Як повідомляв УНН, у Чернівцях 3 березня був офіційно зареєстрований перший в Україні випадок зараження новим типом коронавірусу, що вже розповсюдився на понад 70 країн світу.

Чоловіка (за інформацією УНН, йому 38 років) помістили в ізольоване приміщення в інфекційному відділенні Чернівецької обласної лікарні. Він перебуває під постійним наглядом медиків. Наразі лікарі повідомляють, що запалення легенів у пацієнта немає. Дружина інфікованого чоловіка самоізолювалася вдома. За нею також стежать медики.

Зазначимо, на фоні очікувань, що ситуація з коронавірусом в Європі буде погіршуватися, Єврокомісія готує скоординовану відповідь, заявив напередодні єврокомісар з кризового управління Янез Ленарчіч.

Також спалах коронавірусу нового типу як і раніше має потенціал перерости в пандемію, Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) готова надати допомогу всім країнам для підготовки до боротьби з нею, заявив раніше глава організації Тедрос Аданом Гебрейесус.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: