facebook

Після скандалу із собакою спікер пригрозив “слугам”

Окремі народні депутати, які потрапили до парламенту, відірвалися від реального життя.

Пише - джерело.

Про це сказав голова Верховної Ради Дмитро Разумков на погоджувальній раді у понеділок.

“Іноді складається враження, що коли людина потрапляє до Верховної Ради, тут якийсь клімат інший. Якийсь вакуум. І люди починають жити в іншій реальності. Відірвані від суспільства, проблем, які є у людей.

По-перше, не треба забувати і минулі вибори показали тому приклад, що ситуація може досить швидко змінитися. Із не завжди зручних крісел Верховної Ради можна опинитися знову ближче до людей. Тому дуже рекомендую всім: частіше спілкуйтеся з людьми, чуйте проблеми. Якщо є можливість, допомагайте їх вирішувати.

Читайте також:  Франківську нардепку Оксану Савчук звинуватили в спробах вплинути на суд у справі щодо сміттєпереробного заводу у Львові

Ми всі багато про це говорили під час виборчої кампанії. Деякі з нас забули про це, коли стали народними депутатами. Залишатися людьми. Значок, мандат, посада народного депутата – це не привілегія, а відповідальність.

Ми обіцяли людям, що Верховна Рада 9-го скликання все ж таки буде іншою. Попри те, хто за якими списками чи мажоритарці пройшов до неї. Вона повинна бути іншою, а не такою, про яку сьогодні багато що говорять у соціальних мережах, ЗМІ”, – заявив спікер.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: