facebook

Поліцейський відділок на Київщині розформували за тортури і зґвалтування

Голова Нацполіції Ігор Клименко наказав розформувати підрозділ поліції у місті Кагарлик. Двоє його співробітників прямо на роботі катували і зґвалтували дівчину.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, 24 травня у поліцію надійшло повідомлення про те, що у лікарню Кагарлика звернулася жінка, 1994 року народження. Вона вказала, що у поліції її побили та зґвалтували співробітники поліції.

Пише - джерело.

Розслідування розпочали співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, які підтвердили причетність поліцейських до побиття та зґвалтування жінки. Її напередодні доставляли у відділ поліції в якості свідка для надання пояснень з приводу крадіжок майна, де їй піддали тортурам та двічі зґвалтували.

Читайте також:  Чоловік, який обікрав франківців на 429 тисяч гривень, сяде за ґрати на 6 років

В результаті двоє співробітників Кагарлицького відділу поліції звільнено з роботи та відправлено в ізолятор тимчасового тримання, справу передано до Державного бюро розслідувань. Також голова Національної поліції України Ігор Клименко відсторонив від виконання службових обов’язків керівництво відділу та прийняв рішення про розформування підрозділу і переатестацію всього особового складу.

Керівництво Кагарлицьким відділенням поліції доручено працівникам обласного главку. У місто відрядили співробітників управління карного розшуку, слідчого управління та управління превентивної діяльності на чолі із помічником начальника ГУНП Дмитром Литвином, який виконуватиме обов’язки начальника місцевої поліції.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: