facebook

“Польща – для поляків” : у Торуні побили українців

Інцидент стався в ніч проти 9 лютого. Місцева поліція розшукує сімох чоловіків. Про це повідомив в Facebook один з потерпілих Дам’ян Недзвецький.

Пише - джерело.

За його словами, нічні перехожі “байдуже йшли повз” та не втручалися в ситуацію. Семеро нападників накинулися на компанію двічі – після першого нападу вони пішли, але незабаром вирішили побити туристів ще раз. Один з постраждалих отримав травму черепа. Серед побитих також є жінка.

“Я був в декількох країнах – в Росії, в Україні, в Китаї, але до мене завжди ставилися з повагою, і я міг розраховувати на допомогу інших людей. Я в жаху від того, що недавно сталося з моїми друзями, і, на жаль , це не єдиний випадок останнім часом”, – написав Недзвецький.

Читайте також:  У Києві таксист жорстоко виштовхав пасажирку з авто та побив її

Бійка потрапила на камери відеоспостереження. Поліція змогла вирахувати двох з семи нападників, один з них затриманий, повідомила прес-служба відомства. Затриманим виявився неповнолітній.

“Співробітники торуньської поліції розшукують чоловіків, які побили в Старому місті іноземців. За наявними даними, інцидент стався на національному підґрунті. Зображення злочинців зафіксували камери відеоспостереження. Офіцери шукають людей, які могли б допомогти встановити особи підозрюваних, а також свідків події”, – повідомив представник поліції Торуня Войцех Хростовський, передає Polsat News.

Мер Торуня Михайло Залеський назвав напад “актом бандитизму і крайньої ненависті, якому немає ніякого виправдання”. Він висловив надію, що поліція швидко встановить особи злочинців, а суд “показово їх покарає”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: