facebook

Попри заборону у Калуші працювали атракціони для дітей

Вчора, 19 червня, на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади провели чергові систематичні рейдові обстеження/перевірки виконання суб’єктами господарювання вимог протиепідемічних, карантинних заходів відповідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України щодо карантинних заходів.

Цього разу, мобільна робоча група встановлювала чи дотримуються протиепідемічних заходів заклади розважальної діяльності, а саме атракціони для дітей, інформує Калуська міська рада.

Пише - джерело.

Перевіряли об’єкти розважальної діяльності на вулиці Пушкіна та площі Героїв. Порушення карантину зафіксували на площі Героїв де суб’єктом господарювання здійснювалася атракціонна діяльність (дитячий лабіринт, веломобілі та дитячий розважальний атракціон типу музичний потяг).

Читайте також:  На Прикарпатті 424 хворих на СНІД

Під час проведених роз’яснень суб’єкт господарювання припинив атракціонну діяльність.

Мобільна робоча група надала рекомендації щодо виконання вимог санітарних правил, провела профілактичні бесіди та попередила суб’єкта господарювання про відповідальність за недотримання протиепідемічних заходів.

Надалі, за виявлені повторні порушення будуть складатися адміністративні протоколи, що буде підставою, в судовому порядку, для накладення штрафу від 17 до 34 тисяч гривень.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: