facebook

Пошили маски і видають під розписку. Як працює ліцей-інтернат на Прикарпатті

Самостійно купили 50 літрів мила, антисептики та пошили багаторазові маски – так розпочали навчальний рік у Долинському ліцеї-інтернаті на Прикарпатті. Про це Суспільному розповіла директорка навчального закладу Алла Шевченко.

Пише - джерело.

За словам керівниці закладу, на більше у них не вистачило грошей.

Коли ми почали рахувати, то я зрозуміла, що коштів на маски у нас не буде. Тобто, щоб закупити в аптеці, по оптовій ціні п’ять гривень, а в нас є 150 працівників і 560 дітей, то вийшло б так, що треба витратити більше п’яти тисяч гривень на один день. Таких грошей в нас на місяць нема, а не те, щоб на один день”, – розповідає Алла Шевченко.

Читайте також:  Без Богдана: Зеленський зустрічатиме Новий рік в Гуті з Єрмаком та Тимошенком

Наприкінці серпня керівництво навчального закладу вирішило закупити тканину і самотужки пошити багаторазові маски. По собівартості, каже Алла Шевченко, це вийшло в рази дешевше. До того ж, такими масками можна користуватися багато разів.

“Ми видали молодшому технічному персоналу по три маски. Потім на прохідній, якщо дитина забула масочку, вона може під розписку взяти її і продовжувати навчання. Ми ж не будемо відправляти дітей додому”, – додає директорка ліцею.

Крім проблем із забезпеченням школи засобами індивідуального захисту, за словами Алли Шевченко, долинським освітянам не вистачає освітньої субвенції. Через це хвилюються за те, щоб до кінця цього календарного року вдалося виплатити зарплату усім вчителям.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: