facebook

“Потрібно 13 мільярдів гривень” – Зеленський про зустріч із олігархами

Президент Володимир Зеленський говорив із олігархами про закупівлю 500 автомобілів швидкої допомоги та створення спеціального фонду для придбання ліків.

Пише - джерело.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

На запитання “Про що йшла мова?” Зеленський відповів:

“З приводу допомоги, вирішення структурних проблем, швидких. Нам зараз потрібно терміново 500 швидких – це та кількість, якої не вистачає для наших лікарень.

Далі. Ми говорили про окремі кошти (чесно скажу вам, я розмовляв із ними дуже відверто). Я сказав, що ця країна вас довгі роки годувала, прийшов час вам допомогти країні. Ми з ними говорили, ми робимо окремий фонд – нам зараз знадобиться на ліки, багато різних лікувальних засобів. Нам знадобиться у першу чергу 12-13 мільярдів гривень. Нам потрібна їх допомога”.

На виплати пенсіонерам по тисячі гривень виділять окремо 10 млрд грн, додав президент.

Читайте також:  У Франківську шукають власників загублених під час зливи номерів

“Ми домовились із Китаєм. Дякую окремо Джеку Ма (він нам допоміг, профінансував 80 мільйонів доларів), завдяки йому і пану Ярославському у суботу очікуємо прибуття швидких тестів в Україну. Це буде десь на мільйон людей швидкі тести. Все буде відправлено в лікарні. У першу чергу тести хочемо передати нашим військовим”, – також заявив Зеленський.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: