facebook

Повалені дерева, відірвані фасади та шифер: франківські комунальники розповіли, якого лиха наробила негода у місті

На оперативній нараді у міського голови Івано-Франківська комунальні служби розповіли про наслідки негоди, яка вирувала у місті.

Пише - джерело.

Зокрема зазначили, що зараз звертаються люди, в яких з будинків негода знесла шифер, передає Фіртка.

“Таке враження, що ніхто за дахами не слідкує. Було повідомлення про те, що йде циклон. Можна було б десь перевірити, ще десь цвяхи прибити. І друге питання по білбордах. Я би хотів ініціювати перевірку. Є питання по пошкоджених бордах. Нерідко телефон є але він не відповідає”– зазначив директор КУ «Івано-Франківська міська аварійно-рятувальна служба» Олег Бевський.

За словами директора КП «Муніципальна дорожня компанія» Віталія Бурка, аварійна бригада провела ремонт 16 дорожніх знаків. Проте на сьогодні ще залишилось роботи по ліквідації наслідків.

Читайте також:  Франківські священники-блогери доступно пояснили, що таке хрещення (ВІДЕО)

Як повідомив Віктор Шутка на сьогодні ще залишилось ліквідувати 5 аварій мереж вуличного освітлення. У “Теплий дім” вчора надійшло 25 звернень з них 17 стосувались дахів. В більшості випадків вітром зривало бляхи на дахах та шифер. Також були звернення щодо розбитих вікон у підїздах. На сьогодні усі заявки в роботі.

Директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак зазначив, що в наслідок негоди у місті відривались фасади на будинках, які нещодавно введені в експлуатацію. До прикладу частину фасаду відірвало на будинку за адресою Софіївка 39.

Крім того по місту комунальники ліквідовували повалені дерева.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: