facebook

Працівники інфекційного відділення Калуської районної лікарні вимагають виплати обіцяної надбавки

Колектив інфекційного відділення КНП РЛ із Калуша вимагають виплатити їм обіцяну надбавку до заробітньої плати.
Про це в групі Типовий Калуш у Фейсбук написала Галина Лєсбекова.

За її словами, працівники інфекційного відділу КНП РЛ не розуміють, чому кошти їм досі не виплатили. У своєму зверненні до голови Калуської РДА Жанни Табанець медики пишуть, що з офіційних джерел їм стало відомо про те, що медпрацівникам установ Калуськоі міської ради уже виплатили гроші.

Пише - джерело.

Також Галина Лєсбекова зазначає, що саме працівники інфекціцного відділення КНП РЛ взяли на себе основну роботу у боротьбі з COVID19.

“Саме до нас 1.03.2020 було доставлено першого хворого з підозрою на Covid. З того часу у відділенні було проліковано 124 хворих з вірусно-бактеріальними пневмоніями , серед них багато хворих з підтвердженим діагнозом COVID 19. Ми не розуміємо чому так неспрааедливо віднеслись до нас. Ми співчуваємо всім хворим і стараємося створити як найкращі умови для хорошого лікування і швидкого одужання. Незважаючи на те, що 7 працівників нашого відділення захворіли ми продовжуємо працювати і вважаємо що також ЗАСЛУГОВУЄМО НА НАДБАВКУ ДО ЗАРОБІТНЬОІ ПЛАТИ. Щоб зрозуміти весь відчай нашого колективу слів буде замало. Пропонуємо шановній Табанець Ж.П. та її замісникам одіти захисні костюми і хоча б одну добу попрацювати замість нас, тоді питання з надбавкою вирішилися би за один день. Просимо відповісти чітко і конкретно на наше звернення. КОЛЕКТИВ ІНФЕКЦІЙНОГО ВІДДІЛУ”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Кабмін знову змінив порядок отримання субсидії: кого стосуватимуться нововведення

До речі, як повідомляли Вікна, ще 8 квітня під час брифінгу в Івано-Франківській облдержадміністрації керівниця інформаційно-аналітичного центру при облдержадміністрації запевнила, що питання про оплату праці медиків районної лікарні буде вирішене вже найближчим часом:

“Медики, які лікували людей із підтвердженим діагнозом COVID-19, отримають виплати відповідно до чинного законодавства. Список медиків надасть керівник медзакладу”.

Раніше народна депутатка України Оксана Савчук на своїй сторінці у Фейсбук заявила, що “Міністерство охорони здоров’я вимагає доплату медикам із місцевих бюджетів, замість того, щоб виплатити ці кошти з державного!”

До речі, по 10 тисяч гривень з міського бюджету отримали медпрацівники установ Калуської міської ради. Для цього з метою підтримки медичного персоналу в умовах епідемії з міського бюджету виділено 1,7 млн.

Якщо належних коштів працівники Калуської КНП РЛ не отримають, зазначають медики в повідомленні, вони припинять прийом і лікування хворих.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: