facebook

Представники Халаменди стверджують, що центральний ринок Франківська повністю під їхнім контролем, але в офіс не заходять (ФОТО, ВІДЕО)

Представник фірми “Торговий сервіс” та його власника Ігоря Халаменди адвокат Тарас Жарський прокоментував ранкові дії силовиків на центральному ринку Івано-Франківська.

Пише - джерело.

Як раніше інформувала “Галка”, близько 06:00 26 лютого силовики взяли під контроль Центральний ринок в Івано-Франківську.

Адвокат Тарас Жарський, який представляє інтереси власника фірми “Торговий сервіс” Ігоря Халаменди роз’яснив, що саме відбулося:

“Не можу відповісти на всі питання, щоб не порушувати таємницю досудового розслідування, але спробую донести все, як є. Нині правоохоронні органи провели цілий ряд успішних слідчих дій щодо тієї ситуації в жовтні 2019 року. Слідчі дії будуть і далі продовжуватися. Нині зранку ринок був справді блокований, зараз жодних перешкод немає. Ігор Халаменда вже фактично повністю відновився у своїх правах. Слідчі дії, які відбувалися зранку, мають безпосереднє відношення до корпоративного спору. Повний контроль над усіма приміщення зараз здійснюється ТОВ “Торговий сервіс”. Ситуація наразі носить характер хиткої, бо змагаються дві потужні сили. Підсумок усього, що нині відбулося розглядатиметься на антирейдерській комісії при Офісі президента України, бо ситуація вже набула загальноукраїнського значення. Вона контролюється з Києва. Ринок і далі працюватиме у звичному режимі. Тому для населення міста все буде зберігатися у стабільній ситуації”.

Комерційний директор ТОВ “Торговий сервіс” Станіслав Фесик зазначив, що є документ, який підтверджує передачу майна ринку “Торговому сервісу”.

Читайте також:  Мікрорайон Пасічна наближається до інфраструктурної катастрофи (ФОТО)

Після того, як адвокат Тарас Жарський та комерційний директор Станіслав Фесик дали коментар, вони покинули територію ринку, пише “Галка”.

Під входом в офіс “Торгового центру” стоять невідомі молодики – багато з них брали участь у недопуску Халаменди на ринок в листопаді минулого року.

В самому офісі тривають слідчі дії. На місці події також чергує поліція.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: