facebook

“Пропозиція руки і серця в небі”: франківець освідчився коханій під час польоту на повітряній кулі (ФОТО)

Серед хмар все рутинне залишається десь далеко-далеко, настрій стає кращим, а коли поруч кохана людина – навколо витає любов. Романтичне освідчення влаштував своїй дівчині франківець Назар Тащук. Хлопець запропонував коханій стати його дружиною у польоті на повітряній кулі.

Іра Сірко розповідала OGOGO!, що познайомились з коханим ще 7 років тому на дні народженні друзів, тоді пара й подумати не могла, що симпатія переросте в такі серйозні романтичні почуття.

Пише - джерело.

“Зустрілись на день народженні моєї подруги, коли мені було 14 , а йому 15 . Одразу відчули цю іскру, яка пройшла між нами. Була симпатія одразу, хто б міг знати, що дитячі почуття перейдуть в щось більше. Ми знайомі вже як 7 років, а зустрічаємось 5. Часто ми були в компанії, але не подавали вигляду один одному, що подобаємось. Зачіпалися, не повірите, але я теж робила ці кроки”, – каже дівчина.

Читайте також:  Основні причини поганого ставлення чоловіка до своєї дружини

Наречена розповідає, що тягнуло пару одне до одного завжди, а разом закохані проводили багато часу. Наречений навіть долав великі кілометрові відстані, аби погуляти з коханою.

“Часто приїжджала до бабусі в село і там ми гуляли до ранку, кожного разу він долав 3 км, щоб зустрітись зі мною. З першої зустрічі я бачила цей гарячий погляд. Обоє ми подобались іншим хлопцям і дівчатам, але завжди тянуло один до одного”, – зізнається Іра.

А нещодавно Назар підготував для Ірини дивовижний сюрприз – політ на повітряній кулі з романтичним сюрпризом: пропозицією руки та серця серед хмар! У підготовці закоханому хлопцеві допомагали батьки, його та дівчини.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: