facebook

Прикарпатська родина із дітьми з інвалідністю потребує нашої допомоги і підтримки

Про складну життєву ситуацію, яка склалася у цієї родини не можливо читати без сліз. Більш детально про неї розповіла на своїй сторінці місцева волонтерка Валерія Кушніренко:

“Ось так можна жити зі своїми бідами сам на сам та ще довго не бачити світла….
Молода родина, з Івано – Франківської обл. виховує трьох дітей.
Найстарша дівчинка Вікторія (8р) – народжена з трьома пальчиками на руках, Ромчик(6 р) має складну гідроцифалію, та абсолютно не рухомий. Голова Ромчика важить близько 20 кг., коли його тіло має вагу приблизно – 8 кг., та наймолодша Соня (3р), Богу дякувати – здорова дівчинка.
Чоловік мами діток 05.05 2020 потрапив в сильне ДТП, та хоч і був на задньому сидінні отримав найбільше травм. Два місяці ШВЛ, пробита легеня, забій мозку, травма червної порожнини, вирізана селезінка….. Богу дякувати лікарі врятували, але попереду ще довга реабілітація, інвалідність….
В серпні міцяці цього року помирає мама чоловіка, а за 9 днів після смерті мами помирає ще й тато……
Належних умов проживання в квартирі, яка перейшла в спадщину до родини, просто немає і з такою кількістю навалившихся бід їм ще довго не бачити ремонту, належних ліжок, пральної машини, гарячої води……Тепер сама мама точно не зможе покращити умови, а батько тільки – но нещодавно почав ходити, тож ще довший час не зможе працювати….

Читайте також:  Чи буде загострення війни 2022: Прогноз екстрасенса
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: