facebook

Путін заявив, що танки у бойовиків на Донбасі від держав, які їм симпатизують

Президент Росії Володимир Путін вкотре заявив, що “їх там немає” на Донбасі, але відзначив, що танки і важку артилерію бойовики отримали від держав, які їм симпатизують.

Пише - джерело.

Путін на пресконференції 19 грудня, відповідаючи на питання українського журналіста, коли він прийме рішення про розформування окупаційних адміністрацій в Луганську і Донецьку

“Там немає іноземних військ. Та-а-ак. Там є місцева міліція, місцеві сили самооборони. Вони складаються з місцевих жителів. З місцевих.

Мені весь час задають питання: “Звідки у них танки, важка артилерія?”

Ось у багатьох гарячих точках світу відбуваються конфлікти і бойові дії із застосуванням танків, артилерії і так далі. Звідки вони беруть? Мабуть, від тих структур і держав, які їм симпатизують. Але це їхня техніка, а не іноземна”.

Путін також вкотре розповів, що на Донбасі воюють місцеві жителі. Але визнав, що там є “найманці: і французи, і німці, які воюють на одній стороні, і на інший, але вони не становлять основу цих збройних формувань”.

Читайте також:  "Це не Росія, дитинко!": у Киргизстані красиво поставили на місце росіянку

Він також додав, що “розкриє таємницю” першої зустрічі в Мінську і розповів, що п’ятий президент України Петро Порошенко нібито сам визнав владу так званих “ЛНР” і “ДНР”, коли вимагав, щоб під мінських угодами стояли підписи бойовиків.

Крім того, Путін знову розповів, що на Донбасі пройшли “вибори”, а в мінських угодах було прописано, “що “Л/ДНР” можуть претендувати на мову, місцеву міліцію і т.д”.

Президент Росії вкотре повторив тезу, що головна проблема полягає у “відсутності діалогу з людьми” і що “силовим способом” проблему Донбасу не вирішити.

Він також повторив фразу президента-втікача Віктора Януковича “Донбас порожняк не гоніт”, зазначивши, що “вона звичайно хуліганська, бійцівська, але вона в душі у людей є”, мовляв, на Донбасі “горді люди живуть, тому навряд чи вдасться вирішити цю проблему за допомогою силових рішень”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: