facebook

Робота на карантині: вакансії, де можна працювати віддалено

В Україні карантин продовжили до 24 квітня. На цей час більшість працівників перейшли на віддалену роботу. Дехто пішов у відпустки.

Водночас кількість пошукачів не зменшилася. Яку роботу можна знайти і де заробити під час карантину пише Work.ua.

Пише - джерело.

Бухгалтер

Міжнародна компанія пропонує віддалену роботу бухгалтеру. Працювати треба з 14:00 до 23:00. Здійснювати контроль за платежами, проводити бухгалтерський облік. Зарплату обіцяють від 14 000 грн.

Менеджер із продажу онлайн

Працівника шукає онлайн-школа англійської мови для дітей. Потрібно обробляти заявки від клієнтів, призначати пробні уроки та збирати відгуки. Є можливість обрати графік роботи – із 10:00 до 19:00, або з 11:00 до 20:00. Пропонують ставку та бонуси.

Викладач англійської мови

На віддалену роботу шукають викладача онлайн-школа англійської мови. Уроки потрібно буде проводити через Skype. Вимоги до кандидата – знання англійської на рівні Upper-Intermediate і вище, досвід роботи і бажання розвиватися. Зарплата залежить від кількості проведених уроків.

Читайте також:  6 видів болю, який ні в якому разі не можна ігнорувати

2D ілюстратор

Компанія Amazing Apps шукає людину, яка зможе малювати ілюстрації та вносити правки до вже існуючих. Крім знання необхідних програм, треба вміти користуватися графічним планшетом. Грфік роботи стандартний. Зарплату обіцяють за результатами співбесіди.

Секретар, рекрутер

Потрібна людина, яка буде розміщувати вакансії, спілкуватися з потенційними працівниками та вестиме звітність. Робочий день із 15:00 до 19:00. Зарплату обіцяють €250.

Копірайтер

Шукають працівника з досвідом роботи, який цікавиться б’юті-сферою. На сайті магазину потрібно буде заповнювати картки опису товарів. Працювати можна у будь-який зручний час.

Конструктор корпусних меблів

Студія інтер’єру і меблів шукає конструктора меблів. Робота можлива як в офісі, так і віддалено. Потрібно знати спеціальні програми, вимоги та стандарти. Зарплата становитиме 3% від вартості виробу за договором.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: