facebook

Росія виставила Італії “рахунок” за допомогу в боротьбі з COVID-19

Представник італійського Руху “п’ять зірок” і президент комісії з закордонних справ Сенату Віто Петрочеллі отримав листа від свого колеги в російській Держдумі Леоніда Слуцького, в якому він просить, щоб Італія допомогла зняти санкції. Про це пише видання Linkiesta.

«Нарешті Москва виставила рахунок після того, як в Італію відправили допомогу (в тому числі і військову) для боротьби з коронавірусом», — йдеться в повідомленні.

Пише - джерело.

У листі Слуцький нагадує про зроблену Італії допомогу в боротьбі з епідемією коронавірусу. Також він просить італійський уряд чинити тиск на європейське керівництво в Брюсселі, щоб вони скасували санкції щодо Москви, введені після початку російської агресії проти України.

Читайте також:  Маленькій франківчанці з лейкемією потрібні донори

«Західні країни, які називають себе демократичними, наклали різні види санкцій майже на третину населення світу і не планують їх послаблювати навіть під час боротьби з коронавірусом… Я звертаюся до всіх політиків з закликом відмовитися від деструктивної політики санкцій», — пише Слуцький.

Як зазначає видання, цей лист — свого роду протест проти рішення Генасамблеї ООН, яка відмовилася скасовувати санкції проти Росії через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, раніше газета La Stampa написала, що більшість російських вантажів, переданих Італії для боротьби з коронавірусом, виявилися марні. Після публікації статті у виданні заявили, що росіяни стали на них тиснути.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: