facebook

Розлучений чоловік: що треба знати про нього перед початком стосунків

З попереднього досвіду партнера можна дізнатися багато важливих моментів, які допоможуть зрозуміти, яка він людина, які у нього життєві цінності і чого можна від нього очікувати у вашому спільному майбутньому.

Пише - джерело.

Боятися вступати в стосунки з розлученим чоловіком не варто. Нерідко чоловіки одружуються, піддавшись емоціям або під тиском жінки. Як правило, такі шлюби не тривають довго і це не є показником його непорядності або несерйозності. А задавши йому кілька запитань про минулі стосунки, ви зможете чітко для себе зрозуміти, чи варто починати відносини з новим знайомим чи ні. Що потрібно дізнатися про попередній шлюб партнера пише marieclaire.ru.

Скільки разів він був у шлюбі

Якщо ваш новий обранець вже одружувався, це безперечно хороший знак, однак коли штампів в паспорті багато, варто насторожитися. Не соромтеся задавати питання – дізнайтеся причини, вислухайте його думку і проаналізуйте його позицію. Якщо вас нічого не насторожує – сміливо переходьте до нового етапу відносин.

Причина розлучення

Якщо ви розумієте, що відносини розвиваються і набувають серйозного характеру, цю тему треба обов’язково підняти і делікатно дізнатися причини розлучення.

Можливо, чоловік розповість про минулі відносини з позиції, яка зручна йому, але головна причина буде визначальною. Відносини могли закінчитися через поспішне рішення, нездатності домовитися або, наприклад, зради. Іноді в ході подібної бесіди спливають серйозні моменти, які визначать і ваше подальше майбутнє, наприклад, якщо попередні відносини закінчилися, тому що чоловік не хотів мати дітей.

Читайте також:  Переправлення ухилянта за кордон: на Прикарпатті судитимуть його матір та хірурга

Відгуки про минулі відносини

Як він відгукується про минулі відносини і жінку, з якою перебував у шлюбі – дуже важливий показник. Це характеризує його як чоловіка, порядну людину і людину, яка з повагою ставиться до минулого і жінки, яку колись любив. Якщо відгуки завжди негативні – це дуже поганий знак, оскільки в тому випадку, якщо ви теж не зможете бути разом, вас чекає той же сценарій.

Як він спілкується з дітьми від попереднього шлюбу

Спілкування з дітьми – найважливіший показник. Подивіться, як часто він зустрічається з дітьми від попереднього шлюбу. Чи хоче він проводити з ними час, чи забирає на вихідні, чи бере участь в їх житті. Чи регулярно виплачує аліменти, чи допомагає якось по-іншому, коли це необхідно. Більш того, цей момент може вам не подобатися, але це безперечно хороший знак, на який варто звертати увагу.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: