facebook

Розширили види діяльності, що можуть працювати під час карантину

Кабінет міністрів розширив список видів діяльності та торгівлі, що можуть працювати під час карантину.

Пише - джерело.

25 березня уряд вніс доповнення до постанови №211 “Про протидію поширення на території України коронавірусу СОVID-19”, пише ТСН.

Зняли заборона щодо оптової торгівлі харчовими продуктами, торгівлі ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продажу кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння і садивних матеріалів, а також деяких інших видів діяльності. Пом’якшили умови пасажирських перевезень для виробничих потреб.

Персонал, водії і пасажири мають при цьому бути забезпечені засобами індивідуального захисту, а також мають дотримуватися санітарних та протиепідемічних заходів.

Читайте також:  Ексзаступник голови ІФ ОДА працюватиме в Укрзалізниці

“Ми постійно ведемо діалог з бізнесом, ми почули бізнес і врахували їхні пропозиції. Спільно напрацьовані зміни є важливими з точки зору забезпечення продовольчої, економічної та енергетичної стабільності держави. Нам важливо забезпечити українців усім необхідним на час карантину, зберегти робочі місця, і разом з тим, дотримуватися заходів безпеки”, – сказав міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: