facebook

Шукаю роботу: як працевлаштуватися людині без досвіду

Кілька років поспіль профсфера “Початок кар’єри” входить до трійки найбільш конкурентних. На одну вакансію працівники без досвіду у середньому надсилають 12 резюме.

Пише - джерело.

Водночас деякі компанії скаржаться, що кадрів не вистачає. Тому готові навчати та стажувати молодих фахівців за власний рахунок. Далі спеціалістам можуть запропонувати роботу, пише hh.ua.

Завдяки програмам стажувань компанії вирішують проблему практичної підготовки студентів. Адже не завжди знання, отриманні в університеті, відповідають тому, чого вимагає роботодавець.

Крім того, завдяки стажуванням студенти отримують перший трудовий досвід. Розуміють з чим доведеться працювати. Також вдосконалюють вузькоспеціалізовані навички.

Читайте також:  В Держприкордонслужбі розповіли, на яких пунктах пропуску відновлять роботу з 1 червня

Стажування – це можливість познайомитися з авторитетними людьми на ринку праці, що підвищує шанси успішного працевлаштування.

Щоправда інколи роботодавці ставляться до стажерів, як до безкоштовної робочої сили. Щоб не стати жертвою недобросовісних керівників, краще уважно прочитати відгуки про компанію. Також перевагу віддавати оплачуваним стажуванням.

Найчастіше програми стажування пропонують компанії у сфері IT. За це переважно готові платити від 5800 до 9500 грн.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: