facebook

Сніжана Єгорова записала нове скандальне відео

Телеведуча Сніжана Єгорова розкритикувала президента України Володимира Зеленського та похвалила президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Зеленського звинуватила в тому, що він нівелює значення 9 травня. Через це свято вже не є таким, яким воно було раніше. Заявила, що Зеленський обіцяв зупинити медичну реформу Уляни Супрун, але так цього і не зробив. Тепер у країні закриваються лікарні, тубдиспансери та з психіатричних лікарень випускають пацієнтів. Про це вона розповіла у своєму стрімі.

Пише - джерело.

Телеведуча зазначила, що відчуває глибоку повагу до чинного президента Білорусі, всупереч тому, що його дії досить спірні.

Читайте також:  Нанесення тілесних ушкоджень та погроза вбивства: у поліції відкрили два кримінальні провадження через конфлікт в Косові (відео)

“Можна було бути не таким жорстким, можна було бути не таким упертим, можна було бути якось чесніше. Але в будь-якому випадку, Олександр Лукашенко поклав своє життя у створення і процвітання країни, яка знаходиться у нас під боком”, – заявила Єгорова.

Вона також підкреслила, що поки що в Білорусі є лікарні, дороги і підприємства, які працюють. При цьому вона закликала Зеленського не давати оцінки діям більш досвідченого Лукашенка.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: