facebook

США призупинять видачу робочих віз до кінця року

Влада США вирішила продовжити заборону на в’їзд власників грінкарт, а також призупинити видачу низки віз до кінця року.

Про це повідомляє Business Standart.

Пише - джерело.

У список віз, які підпадають під нові обмеження, увійдуть H1B для роботи в високотехнологічних областях, H4 для подружжя-власників низки інших віз, H2B для низькокваліфікованих кадрів, а також візи категорій J і L.

Винятком стануть власники віз H2B, зайняті в харчовій промисловості, а також для робочих віз J і L, що передбачають кадрові переведення всередині однієї компанії.
Відзначається, що нові заходи хоча і носять тимчасовий характер, дозволять звільнити для громадян США 525 тис. робочих місць.

Читайте також:  Українку в Польщі зняли з рейсу до Києва і оштрафували через "бомбу" у валізі

«Що стосується більш постійних дій, які розпорядився вжити президент, включає реформування системи віз H1B, щоб вона була більше заснована на системі вигоди», – вказав чиновник.

Указ про припинення в’їзду в країну власникам грінкарт, які після приїзду можуть влаштовуватися на будь-яку роботу, американський лідер Дональд Трамп підписав 22 квітня терміном на 60 днів.

Нагадаємо, що американська влада з 24 лютого посилила видачу віз грін-карт іноземцям, які розраховують на отримання державної допомоги.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: