facebook

Стало відомо, як і коли розпочнеться навчання у франківських школярів

У франківських школярів 11 вересня закінчуються канікули, а вже 14 вересня у них має розпочатися навчання.

Нагадаємо, що навчальний рік 2020-2021 у школярів почався з канікул через те, що Івано-Франківськ потрапив у “червону зону” карантину.

Пише - джерело.

Однак вчора відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час якого Франківськ все-таки залишили у “червоній зоні” попри протести містян.

Директор Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Максимчук розповів “Галицькому кореспонденту”, якщо наступного тижня на засіданні Державної комісії будуть внесені зміни у постанову й Івано-Франківськ потрапить в іншу лояльнішу зону, тоді школярі міста підуть до школи у звичайному режимі. Якщо й надалі “червону зону” продовжать, то учні будуть навчатися дистанційно.

Читайте також:  Ексзаступник голови ІФ ОДА працюватиме в Укрзалізниці

“Це будуть різноманітні форми дистанційного навчання. Протягом цього тижня департамент проводить методичні наради, де надає рекомендації щодо форм дистанційного навчання. Йде інтенсивна робота. Але дуже хочеться і ми до цього готові, щоб школярі навчалися у звичному режимі з дотриманням відповідних санітарних та карантинних норм”, – говорить Ігор Максимчук.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: