facebook

Стартував проєкт “52 вікенди на Івано-Франківщині”

Сьогодні відбулась презентація проєкту управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації та суб’єктів туристичної діяльності області — “52 вікенди на Івано-Франківщині”.

Пише - джерело.

Це ініціатива, яка об’єднала бізнес і владу з метою створення туристичних продуктів, покликаних популяризувати внутрішній туризм. У рамках проєкту вдалось об’єднати практично різні види туризму – від гастромандрів до рафтингу, від етнотурів до польотів на параплані. Про це інформують на порталі “Івано-Франківщина туристична”, пише Фіртка.

Ситуація з COVID-19 поставила питання про пріоритети туризму та індустрії гостинності на новий рівень як у глобальному вимірі, так і національному. І кожна держава для себе зараз вирішує, як вона буде виходити з кризи влітку 2020 року. Найімовірніший сценарій – це підтримка внутрішнього бізнесу, а, отже, і ринку внутрішнього туризму.

Читайте також:  Комунальники показали, як виглядатиме перехрестя Довга-Берегова-Північний бульвар (ФОТО)

Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації ініціювало проєкт «52 вікенди на Івано-Франківщині» у липні минулого року. Він покликаний формувати культури подорожей рідною країною.

Протягом кількох місяців минулого року всі охочі суб’єкти туристичної діяльності Прикарпаття могли запропонувати авторські тури для безкоштовного розміщення на головному туристичному порталі Івано-Франківської області www.iftourism.com. Управління взяло на себе зобов’язання просувати відібрані 52 туристичні продукти.

Надалі тривав процес редагування і макетування матеріалів. Презентація результатів проєкту була запланована на березень 2020 року, однак, у зв’язку з поширенням коронавірусу, її довелось відкласти.

Загалом участь у цьому проєкті взяли 14 суб’єктів господарювання.

Нагадаємо, 5% суб’єктів туристичного ринку Прикарпаття не пережили карантин.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: