facebook

Транспортний комітет хоче розібратися із харчуванням для пасажирів “Укрзалізниці”

За тиждень транспортний комітет ВР має намір розглянути питання скандального конкурсу “Укрзалізниці” щодо вибору постачальника ланчів і напоїв для пасажирів “Інтерсіті”. Про це у коментарі УНН розповів член Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Микола Величкович.

Пише - джерело.

За його словами, найбільше обурює інформація про те, що один з чиновників філії УЗШК (В’ячеслав Горбатко – ред.) міг діяти в інтересах компанії-учасниці конкурсу – ТОВ “Санфініті”.

“Якщо ця інформація правдива (у ЗМІ оприлюднені фото та відео того, як Горбатко проводив на станцію потягів Тараса Новосада з компанії “Санфініті” для обміру вагонів. У журналі відвідувачів Новосад при цьому був записаний як нібито співробітник УЗШК – ред.), то УЗ зобов’язана надати аргументовані пояснення з цього приводу.

Наскільки мені відомо, то конкурс у цей час не було завершено, і переможця теж ще немає”, – каже депутат.

Читайте також:  "Мами Прикарпаття" перевірили харчування дітей у франківській ЗОШ 19: що виявили. ФОТО

Величкович додав, що обставини скандального конкурсу вивчать на засіданні транспортного комітету за тиждень.

“Наступне засідання нашого комітету буде через тиждень, я обов’язково підніму це питання, і ми його на комітеті із депутатами обговоримо. За необхідності, запросимо і представників УЗ. Бо є закони, і нам треба діяти за буквою Закону”, – резюмував він.

Як писав УНН, в УЗ визнали факт відвідин ТПС „Дарниця“ представниками компанії “Санфініті”, проте не пояснили, чому цей візит відбувався інкогніто, а також чому він проходив тоді, коли сама процедура конкурсу була заблокована рішенням суду.

Нагадаємо, що директор Філії “Українська Залізнична Швидкісна Компанія” Сергій Лейбук раніше відмовився дати пояснення з приводу порушення законодавства під час конкурсної процедури, кинувши слухавку, ледь зачувши питання про “харчовий тендер”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: