facebook

Туристичний комплекс “Буковель” закривають на карантин

Відсьогодні, 25 березня ТК “Буковель” зупиняє роботу витягів та достроково закінчуємо зимовий сезон 2019-2020.

Про це повідомила пресслужба курорту, інформує Фіртка.

Пише - джерело.

“ТК “Буковель” долучається до жорсткого карантину, який розповсюджуватиметься на всі послуги, на всій території комплексу і зупипиня приймати туристів. Всі сервіси будуть закриті, – йдеться в повідомленні. – Нам дуже сумно це констатувати. Погодні умови чудові, сезон катання міг тривати ще досить довго. Станом на зараз немає жодних юридичних причин для закриття, але в даній ситуації ми розуміємо, що кожен наступний день функціонування курорту — це гіпотетичний, додатковий ризик для життя та здоров’я наших гостей. А це те, чим ми не можемо і не будемо ризикувати”, – повідомляють в пресслужбі комплексу.

Читайте також:  Кінець жорсткого карантину: більша частина Італії перейде до "жовтої" зони

Людям, які забронювали проживання в готелях “Буковель” на найближчий період, радять писати звернення на пошту [email protected] для позитивного вирішення даного питання.

Нагадаємо, як повідомляла Фіртка, не зважаючи на карантин через поширення коронавірусу та стан “надзвичайної ситуації” в Івано-Франківській області, гірськолижний комплекс “Буковель” продовжував працювати. Працбвали декілька готелів та 16 витягів. Майже усі заклади громадського харчування перейшли в режим “доставка-самовиніс”. Минулого тижня зачинили лише відпочинковий комплекс “VODA club”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: