facebook

Тварина билася в конвульсіях»: у Франківську продовжують масово труїти собак

Вже кілька днів в Івано-Франківську отруюються собаки. 12 жовтня, небайдужі вийшли на протест під стіни поліції з питанням «Хто труїть собак?». Однак, незважаючи на це, стаються знов отруєння.

Голова благодійної організації «Дім Сірка» Наталія Когут розповідає, що 12 жовтня після обіду на Південному бульварі знайшла собаку в конвульсіях і відвезла до ветеринарної клініки.

Пише - джерело.

«ДЯКУЮ НЕБАЙДУЖИМ ЛЮДЯМ, ЩО ВЧАСНО ЗВЕРНУЛИСЯ ДО НАС. ЗАРАЗ СОБАКА ПІД НАГЛЯДОМ ЛІКАРІВ! МНОЮ В КЛІНІКУ ВИКЛИКАНО ПОЛІЦІЮ ТА НАПИСАНО ЗАЯВУ ПО ВСІХ МЕНІ ВІДОМИХ ФАКТАХ ОТРУЄННЯ ТВАРИН!

Читайте також:  Отруєння у Яремче: кількість госпіталізованих дітей, які приїхали на відпочинок з Харкова, зросла (відео)

ЛЮБІ ДРУЗІ ПІДТРИМАЙТЕ ЗАВТРА НАС НА АКЦІЇ БІЛЯ ОДА О 12.00 , ПІДТРИМАЙТЕ ПРАВА ТВАРИН. МИ ДУЖЕ ХОЧЕМО ПОЧУТИ ПОЯСНЕННЯ ВЛАДИ , КП «ПОЛІГОН», МУНІЦИПАЛЬНОЇ ВАРТИ ТА ПОЛІЦІЇ», – НАПИСАЛА ВОНА.

В свою чергу депутат міської ради Андріан Волгін пропонує винагороду 35 тисяч гривень за інформацію про тих, хто розкидає отруту та замовників цього. Також він гарантує анонімність.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: