facebook

Twitter назвав твіти Трампа дезінформацією

Компанія та соціальна мережа Twitter вперше вчинила дії щодо серії твітів президента США Дональда Трампа, позначивши їх знаком попередження і надавши посилання на додаткову інформацію, задля попередження поширення фейків.

Трамп з обранням президентом США у Twitter загрожував іншим світовим лідерам війною, неодноразово був викритий в поширенні дезінформації. Епатував аудиторію, пише The Guardian.

Пише - джерело.

“Протягом всього цього часу Twitter залишався непохитним у своїй відмові від цензурування щодо глави держави, навіть написав нові зміни в політику соцмережі, що дозволяє не чіпати твіти “світових лідерів”, які порушують правила платформи”, – пише видання.

Читайте також:  У Польщі п’яний українець в’їхав автомобілем у “Бєдронку”

У вівторок вдень компанія вирішила прикріпити позначку до серії твітів Трампа про планування виборів в Каліфорнії через кілька годин після публікації. Це результат нової політики, оприлюдненої 11 травня. Твіти Трампа порушили “політику громадянської доброчесності” Twitter, що забороняє користувачам “маніпулювати або втручатися у вибори або інші цивільні процеси”.

Увечері у вівторок Трамп відповів парою твітів, які повторювали його помилкові заяви про голосування, і звинуватив Twitter у “втручанні в президентські вибори 2020 року”.

“Твіттер повністю задушив Свободу слова, і я, як президент, не дозволю цьому статися”, – написав він.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: