facebook

У Боднарові демонтують балки старого моста. ФОТО

У селі Боднарів триває будівництво моста через річку Луква на автодорозі Н-10.

Працівники уже розпочали другу чергу будівництва: зараз проводять влаштування буронабивної палі берегової опори та демонтаж балок старого моста, інформують “Вікна” з посиланням на “ПБС”.

Пише - джерело.

“Нас часто запитували: що буде з старим мостом у селі Боднарів на дорозі Н-10? Ми проводимо демонтаж старої переправи. І на її місці збудуємо нову. Це буде друга частина нового мосту. Ми з’єднаємо її з лівою половиною. Міст зробимо ширшим і зручнішим для водіїв та пішоходів”, — зазначають у компанії “ПБС”.

Читайте також:  Під мостом на Пасічну знайшли тіло молодого хлопця

Нагадаємо, міст у селі Боднарів через річку Луква — один з десятків прикарпатських довгобудів. Його почали споруджувати ще у 2006 році. Тоді були здійснені основні роботи з будівництва лівої половини проєктованого мосту. Але через відсутність фінансування будівництво зупинили. На початку 2020 року зусиллями Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області будівництво моста відновилося. Виконавцем робіт по тендеру стала місцева компанія “ПБС”. Міст вартістю 75 млн гривень мають завершити до кінця 2021 року.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: