facebook

У Боднарові змінять схему руху транспорту через капремонт мосту

Наступного тижня буде змінено схему руху транспорту в Боднарові Калуського району на ділянці дороги Н-10 «Стрий-Мамалига» км 82+881, де триває капітальний ремонт мосту.

Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області Василь Буджак:

Пише - джерело.

“Повідомляємо, що наступного тижня буде змінено схему руху транспорту в Боднарові Калуського району на ділянці дороги Н-10 «Стрий-Мамалига» км.82+881, де триває капітальний ремонт моста! Будьте особливо уважні і обережні!!!”

На підходах до мосту влаштовано два шари крупнозернистого асфальтобетону. На проїзній частині мосту нанесено геотекстильну армувальну решітку.
Наступний етап — влаштування верхнього шару ЩМА.

Читайте також:  Вартість моста на Пасічну зросла майже до 600 мільйонів гривень

Як ішлося раніше, старий міст розберуть, щоб добудувати новий міст ще на одну широку смугу.

Єдиний міст через річку Луква на національній трасі Н-10 понад 14 років перебуває в аварійному стані. Близького об’їзду немає. У 2006 році тут почали будувати новий міст. Однак його спорудження зупинилося в 2008 році через відсутність фінансування. На початку 2020 року зусиллями Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області будівництво моста відновилося. Виконавцем робіт по тендеру стала місцева компанія “ПБС”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: