facebook

У Чернівцях сусіди чоловіка з коронавірусом шантажем домоглися госпіталізації його здорової дружини (ВІДЕО)

Ввечері 3 березня група жителів Гравітону у Чернівцях зібралась під під’їздом, де проживає хворий чернівчан і його дружина. Попри те, що в жінки немає жодних симптомів і вона самоізолювалася вдома, люди вимагали її госпіталізувати та протягом 28 днів дезінфікувати їхній під’їзд.

Пише - джерело.

На зустріч із обуреними людьми прийшов мер Олексій Каспрук, медики та співробітники поліці та намагалися заспокоїти містян. Проте люди погрожували перекрити дороги, якщо до 6 години ранку четвертого березня жінку не ізолюють. Зрештою, медики поговорили з жінкою і вона погодилася поїхати на обсервацію. Враховуючи те, що кілька днів після повернення пройшло, потрібно щонайбільше ще 10 днів для того, щоб переконатися, що жінка здорова. Її також обстежать на наявність коронавірусу.

Читайте також:  Степанов розповів, на якому місці Україна за інтенсивністю смертності в Європі від COVID-19

До цього жінка перебувала в самоізоляції.

За словами заступниці голови Чернівецької ОДА Наталії Гусак, дружина хворого погодилась на те, щоби її забрали з квартири й перевезли до місця обсервації.

“Таке місце вже визначили. Карета швидкої готова довезти жінку”, – каже Гусак.

Також Наталія Гусак додала, що найважчим завданням було вмовити здорову людини переїхати із зручного для неї місця проживання, в інше місце, пише сайт “Молодий Буковинець”.

За словами заступниці голови ОДА, жінка почуває себе добре, немає жодних симптомів захворювання.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: