facebook

У франківському медичному закладі знайшли підроблену довідку

У Центрі первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги заявили про підробну печатку їхнього закладу. Нею невідомі засвідчували бланки профоглядів.

Через звернення однієї з жительок Івано-Франківська щодо проходження медогляду вдалося виявити підробку, пише Бліц-Інфо з посиланням на Галичину.

Пише - джерело.

Коли працівники установи придивилися пильніше до документа, то він виявився не ліцензованим, та й печатка дещо відрізнялася від дійсної.

“Яка нібито була виставлена в 19 році. насторожило те, що вона була дещо незвичної форми, тобто в тій печатці є дві незначні, але все ж таки відмінності. Ми поставили збоку відтиск нашої печатки і побачили, що дійсно є яскраві відмінності. З’ясувалося, що то є не наша печатка. Бланк на якому було проведено медичний огляд не є дійсним, він є практично підробленим і такі бланки продаються на ринку, його спокійно можна купити”, – говорить директорка КНП “Центр первинної медичної і консультативно-діагностичної допомоги” Ольга Савчук.

Читайте також:  На українській митниці будуть знищувати посилки з підробками

Опісля представники медзакладу одразу звернулися в поліцію, там відкрили кримінальне провадження.

За ч. 1 ст. 358 підроблення документів, печаток, штампів та бланків, використання підроблених документів, печаток, штампів передбачає покарання у вигляді штрафу до 1 тисячі неоподаткованих мінімумів, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: