facebook

У Франківську оштрафували “COMFY” за порушення правил карантину

“COMFY” другий магазин в Івано-Франківську, який отримав штраф за порушення правил карантину. Раніше був оштрафований “Велмарт”.

Правоохоронці склали протокол на заступника керуючого магазином 1 квітня. Керівник не забезпечив при вході на територію та у приміщення магазину проведення безконтактної термометрії відвідувачам. Крім того, він не завів журналу обліку, в якому персонал зобов’язаний під особистий підпис зазначати стан свого здоров’я.

Пише - джерело.

На розгляд у суд заступник керуючого не з’явився, однак подав письмове заперечення, в якому вину у вчиненому не визнав, просив закрити провадження у справі у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Читайте також:  Пільговий період розмитнення закінчився: Власників “євроблях” почали штрафувати

Дослідивши матеріали справи, а саме дані з протоколу, пояснення комірника «Комфі», відеозаписи з місця події, суд дійшов висновку, що вина заступника керуючого в адмінправопорушенні повністю доведена.

Івано-Франківський міський суд визнав заступника керуючого магазином «COMFY» винним в порушенні правил карантину і призначив 34 000 грн штрафу.

Постанова ще може бути оскаржена в апеляційному суді.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: