facebook

У Франківську ремонтують один з найбільших дворів (ФОТО)

В Івано-Франківську активно тривають роботи в одному із найбільших дворів – на вулиці Стуса, 7,9,11 та Вовчинецькій, 194а. Роботи виконує ТОВ «Івано-Франківськавтодор». Розпочали їх минулого тижня, і за сприятливих умов планують завершити за місяць.

«Поки тут проводимо підготовку і влаштування корита, вже встановили бордюрний камінь, а також завершуємо облаштовувати входи у під’їзди. Це комплексний ремонт з двома виходами до вулиці Івасюка. Загальна площа – близько 700 метрів бруківки та 1000 метрів асфальту», – розповідає директор підприємства Станіслав Ростовцев.

Пише - джерело.

Жителі задоволені роботами і запевняють, що такі оновлення – потрібні та зручні.

«Те, що тут роблять проїзди – дуже добре, облаштовують заїзд до смітників, який був дуже розбитий. А для пішоходів щастя – тротуари. Особливо це оцінять молоді батьки з візочками», – ділиться враженнями мешканка Галина.

Читайте також:  У Франківську злодії винесли з квартири золото та 206 тисяч гривень

Міський голова Руслан Марцінків перевірив виконання робіт за цією адресою. За його словами, цього року ремонт продовжують. Зокрема доробляють те, що розпочали ще минулого року.

«Продовжуємо програму з облаштування прибудинкових територій. Десь доводиться поправляти те, що ще не встигли доробити минулого року. Зокрема дощову каналізацію. Але вже після завершення матимемо доволі гарно облаштовану прибудинкову територію. Раніше встановили дитячу ігрову зону в одній частині. То в іншій було б добре відкрити спортивний, щоб створити місця зручного дозвілля для кожного», – наголосив Марцінків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: