facebook

У Франківську створили Академію футболу

24 липня у франківській міськраді підписали угоду про співпрацю та організацію Академії футболу “Прикарпаття”.

«ХОЧЕМО ПРЕЗЕНТУВАТИ СТВОРЕННЯ АКАДЕМІЇ ФУТБОЛУ “ПРИКАРПАТТЯ”. ВАЖЛИВО РОЗВИВАТИ ФУТБОЛ СИСТЕМНО ВІД ДИТЯЧОГО ДО ПРОФЕСІОНАЛЬНОГО. ДЯКУЄМО ФУТЗАЛЬНОМУ КЛУБУ «УРАГАН», ЯКИЙ Є ТАКИМ СВОЄРІДНИМ ДВИГУНОМ ЦЬОГО ПРОЄКТУ. «УРАГАН» МАЄ БАГАТО ГАРНИХ ТРЕНЕРІВ, І ВОНИ ПЕРЕДАВАТИМУТЬ СВІЙ ДОСВІД ДІТЯМ. ДУЖЕ ВДЯЧНІ ТАКОЖ УНІВЕРСИТЕТУ НАФТИ Й ГАЗУ, ЯКИЙ ТЕЖ ДОЛУЧИВСЯ ДО ЦІЄЇ СИНЕРГІЇ. ДЯКУЄМО ЗА ТЕ, ЩО НАШІ ДІТИ ЗМОЖУТЬ ЗАЙМАТИСЯ НА ХОРОШІЙ АРЕНІ. ЯК ВІДОМО, КОНЦЕПЦІЯ КЛУБУ «ПРИКАРПАТТЯ» – ГРАТИ МІСЦЕВИМИ ФУТБОЛІСТАМИ, АЛЕ ЇХ ТРЕБА ВИХОВУВАТИ, ТОМУ СТВОРЕННЯ І РОЗВИТОК АКАДЕМІЇ Є ВАЖЛИВИМ КРОКОМ. КОЖНА ДИТИНА, ЯКА ЗАЙМАЄТЬСЯ ФУТБОЛОМ, ХОЧЕ В МАЙБУТНЬОМУ ВИХОДИТИ НА МАТЧІ ПРОФЕСІОНАЛЬНОЇ ЛІГИПРОТИ СИЛЬНИХ СУПЕРНИКІВ. БУДЕМО ЇМ У ЦЬОМУ ДОПОМАГАТИ», – КАЖЕ МЕР ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА РУСЛАН МАРЦІНКІВ.

Читайте також:  Україна історично вийшла в 1/4 фіналу Євро-2020
Пише - джерело.

Марцінків зауважив, що також на Німецькому озері в Пасічній та на вулиці Індустріальній планують розвивати спортивні зони.

«Бажаю, аби футбольна Академія виховала не одного таланта для нашого ФК «Прикарпаття». Розуміємо, що цей шлях непростий, але при правильній роботі він дасть дуже хороші результати», – додав Марцінків.

Президент «Команди рідного краю» Василь Ольшанецький зауважив, що діти 12-13 років бачачи, що у Франківську немає ніякої Академії, починають втікати в інші області та інші футбольні клуби. А потім їх повернути дуже важко.

«РАДИЙ, ЩО Є ЛЮДИ, ЯКІ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО СТВОРЕННЯ ЦІЄЇ АКАДЕМІЇ. ФК «ПРИКАРПАТТЯ» ДОПОМАГАТИМЕ ЮНИМ ФУТБОЛІСТАМ УСІМ, ЧИМ ЗМОЖЕ. ВОРОТАР НОВАК УЖЕ СКАЗАВ, ЩО ПРАЦЮВАТИМЕ З ДІТЬМИ», – ЗАЗНАЧИВ ОЛЬШАНЕЦЬКИЙ.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: