facebook

У Франківську та трьох районах спалах коронавірусу, – голова ОДА

В останні 10 днів на Івано-Франківщині зростає захворюваність на COVID-19. В місті Франківську та трьох районах області – спалах коронавірусної інфекції, доєднується четвертий район.

Пише - джерело.

За показниками захворюваності область не може мати пом’якшення умов карантину. Про це на сьогоднішньому брифінгу повідомив голова ОДА Віталій Федорів.

За його словами, впродовж десяти днів щодня фіксують щораз більшу кількість випадків підтвердження коронавірусної інфекції. Так, за останню добу підтвердили ще 55 випадків COVID-19 – найбільше за цей період. Один хворий помер.

Федорів пов’язав зростання захворюваності на COVID-19 із пом’якшенням карантину.

Загалом від початку епідемії на Прикарпатті підтвердили 2544 випадки COVID-19. Серед них 64 дітей. На цей час одужали 45 з них.

Читайте також:  Про візит Байдена з іншого ракурсу

В реанімаціях 11 лікарень області, де лікуються пацієнти з коронавірусною хворобою, надають допомогу 58 хворим. Троє прикарпатців – на ШВЛ.

На цей час хворіють, тобто з пневмоніями і підозрою на коронавірус, 583 мешканці області.

В зв’язку з тим, що кількість хворих зростає, зазначив Федорів, визначили ще три лікарні так званої “другої хвилі” для лікування хворих на коронавірусну інфекцію: Богородчанська центральна районна лікарня, Бурштинська центральна міська лікарня та Обласна клінічна лікарня.

Голова ОДА повідомив, що спалах коронавірусної хвороби на цей час спостерігається у Верховинському та Косівському районах і поволі переходить на Коломийський. Також спалах є у Франківську та в Тисменицькому районі, який охоплює обласний центр.
Статистика захворюваності на Франківщині, за даними моніторингового центру МОЗ:

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: