facebook

У Івано-Франківську відмінили велопробіг та концерт Христини Соловій до Дня Незалежності

Святкові заходи відмінили через ситуацію з коронавірусною інфекцією.

Про зміни в святковій програмі повідомив у соцмережі міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків:

Пише - джерело.

“Всі в передчутті Дня Незалежності. Знаю, що багато вже скучили за звичним життям, ритмом і веселощами. Ми планували для вас справжнє свято. Атмосферний і улюблений велопробіг та вечірній ліричний концерт Христини Соловій.

Але коронавірус продовжує вносити корективи в наше звичне життя. Зараз наше місто у помаранчевій зоні, діють обмеження, ініційовані урядом.

Розуміємо, що ці заходи подобаються багатьом, тож можливе зібрання великої кількості франківців. Тому прийняли рішення не ризикувати вашим здоров’ям. Велопробігу та концерту не буде”.

Читайте також:  Яка ваша карма за знаком Зодіаку

Натомість, в Івано-Франківську вшанують Героїв України молебнем та покладуть квіти загиблим.

Як повідомляли “Вікна”, в помаранчевій зоні залишається місто Івано-Франківськ, а також додадуться міста Бурштин, Коломия та Тисменицький район (цього тижня Коломия і Тисменицький район є «жовтими», а Бурштин — «зеленим»). Також помаранчевою зоною залишаються міста Львів і Чернівці.

Калуш і Калуський район з 17 серпня залишаться у жовтій зоні. У жовтій зоні також буде більша частина території області: Богородчанський, Верховинський, Галицький, Долинський, Коломийський, Надвірнянський, Рогатинський, Рожнятівський, Снятинський та Тлумацький райони. Також з понеділка у жовтій зоні буде місто Київ (від початку зонування він був зеленим), Луцьк, Тернопіль і Харків.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: