facebook

У Калуші суд оштрафував матір, яка пустила дитину гуляти саму і без маски

Нещодавно, 27 травня, у Калуші засудили жінку, яка пустила дитину гуляти саму і без маски.

Як йдеться у матеріалах справи, працівники Калуської МВ УМВС виявили, що жінка неналежно виконувала свої обов’язки. Її дочка 23.04.2020 року перебувала на майданчику на вулиці Тихого без супроводу батьків та без респіратора або захисної маски.

Пише - джерело.

У судовому засіданні правопорушниця вину у вчиненому визнала та пояснила, що пустила дитину погуляти без її супроводу, оскільки вона одна виховує троє дітей, а з чоловіком розлучена. Просить суворо не карати, оскільки вона перебуває у скрутному матеріальному становищі.

Вина жінки у скоєному доводиться також протоколом про адміністративне правопорушення від 23.04.2020 року, довідкою про результати розгляду матеріалів за фактом перебування дітей від 08.05.2020 р.

Читайте також:  У Франківську суд оштрафував «Метро» на 34 000 грн за порушення правил карантину

В діях жінки суд вбачає ознаки адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст. 184 КУпАП.

Призначаючи стягнення, суд враховує характер та ступінь суспільної небезпечності скоєного, особу правопорушниці й обставини справи і вважає, що їй слід обрати стягнення у вигляді попередження, – йдеться у матеріалах справи.
Суд постановив визнати жінку винною у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.184 КУпАП та наклав адміністративне стягнення у вигляді попередження.

З жінки стягнули дохід Державної судової адміністрації України 420, 40 грн. судового збору.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: