facebook

У Карпатах виявили травмовану жінку: в ході спецоперації її життя врятувати не вдалося

21 травня о 19:13 рятувальники отримали повідомлення про те, що під час проходження маршрутом Чорногірського хребта група туристів в районі урочища “Гаджина” гори Шпиці Верховинського району виявила травмовану 58-річну франківку.

Вона перебувала у важком стані, мала численні забійні травми та самостійно не могла пересуватись. Після повідомлення рятувальників група туристів залишила потерпілу.
О 19:56 для проведення аварійно-рятувальних робіт залучено Верховинське пошуково-рятувальне відділення у складі 4 чоловік на 1 одиниці техніки. Також додатково для надання допомоги рятувальникам в транспортуванні потерпілої було залучено 4 волонтерів команди “Білий слон”.
О 22:10 верховинські рятувальники прибули до місця події. Вони зафіксували, що потерпіла перебуває у важкому стані з травмами голови, живота та загальним переохолодженням. О 22:30 розпочато заходи з перенесення потерпілої на ношах, яка перебуваючи у важкому стані, втратила свідомість, інформує “Галку” управління ДСНС в Івано-Франківській області.
Станом на 03:45 22 травня рятувальники на ношах перенесли потерпілу близько 5,5 км та перевезли близько 4,5 км на спеціалізованому автомобілі волонтерів Ленд Ровері “Діфембер” до села Бистрець Верховинського району. Там її передали працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги. Медики констатували смерть потерпілої.
Як з’ясувалось при опитуванні місцевого населення, загибла самостійно відпочивала в котеджі в селі Бистрець Верховинського району та впродовж дня 21 травня здійснювала сходження на гору Шпиці. Обставини отримання травм та смерті жінки встановлюються працівниками поліції.

Читайте також:  Хотів організувати похорон, а знайшов тіла: у Житомирській області загадково померли мати та її двоє доньок
Пише - джерело.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: