facebook

У лісі на Снятинщині прикарпатець вирощував елітні сорти коноплі (ФОТО)

Правоохоронці викрили чоловіка, який вирощував елітні сорти коноплі у лісопосадці в Снятинському районі. Зловмисника правоохоронці виявили саме тоді, коли він прополював наркорослини заввишки близько двох метрів. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження.

18 серпня під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання “Мак” працівники управління боротьби з наркозлочинності в Івано-Франківській області спільно з оперативними працівниками Снятинського відділення поліції ліквідували незаконний посів конопель елітних сортів, а саме – 255 рослин.

Пише - джерело.

Щоб ніхто не зміг побачити незаконну діяльність чоловіка, він висадив рослини коноплі у непримітному місці – у лісі між населеними пунктами села Новоселиця і села Джурів на Снятинщині. Про це інформує “Галка” з посиланням на поліцію Прикарпаття.

Читайте також:  Зіткнення автобуса та фури на Калущині: винуватець смертельної ДТП втік

На місці події правоохоронці виявили 59-річного мешканця Коломийського району, який саме просапував та поливав коноплі. Зі слів правопорушника, наркорослини висаджував для власних потреб.

Вилучені рослини направлені на дослідження до експертно-криміналістичного центру.

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції статті за вчинення цього кримінального правопорушення чоловікові загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: