facebook

У Львові комісія облради віддала в оренду частину Палацу мистецтв власникам стрип-барів та нічних клубів, – ЗМІ

Конкурсна комісія Львівської обласної ради віддала частину Палацу мистецтв в оренду компанії, власники якої володіють стрип-барами та нічними клубами, замість двох інших фірм, що пропонували більш вигідні умови. Про це йдеться у матеріалі Zahid.net.

Пише - джерело.

Зокрема, оголошення про продаж частини установи було опубліковано не у системі Prozorro, де завдяки відкритому доступу його мали б можливість побачити покупці, а у щотижневику “За вільну Україну плюс”, який, як зазначає автор матеріалу, виходить лише при потребі оприлюднити схожі таємні “оголошення”.

Відомо, що мова йшла про про відкритий майданчик перед головним входом, обмежений колонами – в цілому це 423,2 м2 нерухомого майна палацу. При цьому оренда стосується двох років і 11 місяців.

Як зазначається у матеріалі, на конкурс з оренди майданчика Палацу мистецтв подались лише три компанії з дуже різними пропозиціями оплати і якимсь чином перемогу отримала фірма, що висунула найнижчу пропозицію.

“За даними YouControl, компанія “Львівські події” належить львів’янам Зіновію Заранському та Павлу Шерстюку, які володіють нічними клубами Malevich, Rafinad People та стрип-клубом White Rabbit у Львові”, – говориться у статті.

Читайте також:  Wizz Air відкрив п'ять нових напрямків зі Львова

Подібне рішення члени конкурсної комісії аргументували тим, що дві інші компанії не виконали однієї з умов конкурсу і не уклали договір про співпрацю з Львівським палацом мистецтв про щорічну сплату 480 тис. грн благодійного внеску.

За словами в.о. керівника управління майном спільної власності Львівської облради Віктора Кусия, умову про благодійний внесок для учасників конкурсу на оренду поставили для того, щоб Палац мистецтв зміг гарантовано отримувати не менше 50 тис. грн на місяць навіть за умови мінімальної орендної плати.

Один з представників двох інших компаній заявив, що планує оскаржити результати конкурсу у суді.

Наразі точно невідомо, з якою саме метою будуть використовувати придбану частину палацу, але юрист компанії-переможця зазначив, що “можливо там будуть проводитись художні виставки та інші мистецькі події”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: