facebook

У міському пологовому відкрили оновлені приймальні покої

У міському пологовому сьогодні урочисто відкрили та освятили оновлені акушерське та гінекологічне відділення.

Пише - джерело.

Міський голова Руслан Марцінків особисто впевнився в комфорті оновлених відділень, повідомляє пресслужба мера.

Хоч ремонтні роботи і йшли довше запланованого часу, вже відтепер пацієнток пологового будинку зустрічатимуть нові, просторі та затишні приміщення. В приймальних покоях замінили двері, вікна, підлогу та стіни. Також приміщення поповнилися новими меблями.

«Хотілося б, аби оновлення торкнулося й палат, адже там погані умови. Має бути хороше обладнання, якісні умови перебування і досвідчені фахівці», – коментує Руслан Марцінків.

Також відкриття відвідали начальник управління охорони здоров’я Марія Бойко та керівник КНП «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр» Сергій Стефанко.

«Обидва відділення потребували нагального капітального ремонту. Зараз ми маємо оновлені і сучасні приміщення, повністю підлаштовані для потреб пацієнтів. За власний кошт (позабюджетні кошти, які заробив заклад) відремонтовано кімнати для чергових водіїв і ліфтерів, замінено двері, освітлення, а також модернізовано і зроблено багато різнопланових робіт у всіх 16 відділеннях. На цей час ми все ще потребуємо і очікуємо нового реанімаційного обладнання, щоб незабаром відкрити оновлене реанімаційне відділення», – зазначає Сергій Стефанко.

Марія Бойко додала, що у закладі проводилися не лише внутрішні роботи, а і створено необхідні умови доступності – це пандуси, яких давно потребував пологовий для полегшення транспортації.

Читайте також:  Карпатський нацпарк відновить роботу з 1 червня та відкриє 4 нові маршрути

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: