facebook

У МВС розповіли про долю затриманих під час сутичок в Нових Санжарах

Правоохоронці затримали кілька людей, які брали участь в акціях протесту через евакуйованих з Китаю українців. Їм випишуть адміністративний протокол і відпустять. Про це сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков журналістам в Нових Санжарах, передає кореспондент УНН.

Пише - джерело.

“Є кілька затриманих людей. Зараз встановлюються їх особи, їм випишуть адміністративний протокол і, я так вважаю, вони будуть вдома. Я не бачу критичних ситуацій. Позиція поліції дуже проста – перешкоджати діям поліції протизаконно”, – сказав міністр.

На запитання одного з місцевих “за що їх били” Аваков відповів: “я бачив, що поліцейських били, а не навпаки”.

Читайте також:  Будуть ефективнішими за звичайні вакцини: які препарати допоможуть боротися з COVID-19

Так, раніше повідомлялося, що для припинення правопорушення співробітники поліції встановили більше 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз’яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій і провели превентивні бесіди.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть знаходитися на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавсской області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри.

Як повідомлялося в УНН, в селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення. Також у Нових Санжарах сталися сутички.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: