facebook

У МВС розповіли про долю затриманих під час сутичок в Нових Санжарах

Правоохоронці затримали кілька людей, які брали участь в акціях протесту через евакуйованих з Китаю українців. Їм випишуть адміністративний протокол і відпустять. Про це сказав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков журналістам в Нових Санжарах, передає кореспондент УНН.

Пише - джерело.

“Є кілька затриманих людей. Зараз встановлюються їх особи, їм випишуть адміністративний протокол і, я так вважаю, вони будуть вдома. Я не бачу критичних ситуацій. Позиція поліції дуже проста – перешкоджати діям поліції протизаконно”, – сказав міністр.

На запитання одного з місцевих “за що їх били” Аваков відповів: “я бачив, що поліцейських били, а не навпаки”.

Читайте також:  У Зеленського просять ввести кримінальну відповідальність за примусову вакцинацію (ПЕТИЦІЯ)

Так, раніше повідомлялося, що для припинення правопорушення співробітники поліції встановили більше 10 найбільш агресивно налаштованих людей, роз’яснили їм юридичні наслідки вчинення протиправних дій і провели превентивні бесіди.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть знаходитися на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавсской області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри.

Як повідомлялося в УНН, в селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення. Також у Нових Санжарах сталися сутички.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: