facebook

У школах Івано-Франківська діти пишуть диктанти про коронавірус

Про це перед нарадою освітян щодо заходів з протидії поширення коронавірусу, повідомив журналістам директор Департаменту освіти та науки Івано-франківської міської ради Ігор Максимчук, пише “Репортер” з посиланням на Укрінформ.

Пише - джерело.


«Спільно з управлінням охорони здоров’я ми підготували тематичні диктанти для діток, як себе поводити в тому чи іншому випадку щодо цього захворювання (коронавірус – авт.) Діти їх сприймають нормально. Ми працюємо на випередження», – зазначив Максимчук.

Він наголосив, що про зупинення навчального процесу у навчальних закладах Івано-Франківська наразі не йдеться.

«Ми наголошуємо на таких заходах як провітрювання, вологе прибирання та інформаційна складова у школах», – зазначив Максимчук.

Читайте також:  За останні дні – 6000 кв км звільнених територій від окупантів і 6 загиблих з Івано-Франківщини

«В наших колективах немає потреби обмежувати масові заходи і відвідування шкіл», – переконана начальник управління охорони здоров’я Івано-Франківської міської ради Марія Бойко.

Вона закликала освітян зберігати спокій і не панікувати. Водночас, Бойко попросила вчителів навчити дітей правильно мити руки і дотримуватись особистої гігієни.

На переконання освітян, поширення коронавірусу нині більше стурбувало вчителів та батьків в Івано-Франківську, але не дітей.

Як повідомлялось, станом на ранок 6 березня у світі зареєстровано 98 387 випадків Covid-19, з них 3383 з- летальні, однак 55 441 (56,3%) осіб одужали.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: