facebook

У США мер наказав поліції ловити усіх порушників карантину – однією з перших копи заарештували його дружину

Мер американського міста Олтон, штат Іллінойс, наказав правоохоронцям ловити всіх, хто порушує правила карантину, які ввели через поширення COVID-19.

Брент Уолкер дозволив доліцейським патрулювати в тому числі й бари і заарештовувати порушників карантину, які збираються там.

Пише - джерело.

Це дуже серйозно. Я благаю вас залишатися вдома”, – з такими словами звернувся мер до місцевих жителів минулої п’ятниці, пише CNN, передає “Алгоритм”.

Вже в неділю поліцейські прийшли в бар Hiram’s Tavern, який попри заборону продовжував працювати. Незабаром мер отримав дзвінок: правоохоронці заарештували в барі його дружину.

Читайте також:  І маленькі, і великі: міністр про відновлення роботи закладів торгівлі

“Через два дні зі мною зв’язалися з поліції та повідомили, що затримали дружину, яка пішла в бар. У цьому випадку моя дружина показала приголомшливу відсутність розуміння серйозності ситуації. Мені дуже соромно за це. Я прошу вибачення”, — написав Уолкер.

Мер запевнив, що до його дружини не буде особливого ставлення зі сторони поліції. Тепер їй, як і іншим порушникам карантину, загрожує 364 дні ув’язнення або штраф в розмірі $2500.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: