facebook

У Теплокомуненерго повідомили коли зростуть тарифи для жителів Івано-Франківська

У “Теплокомуненерго” розповіли, коли прийдуть платіжки з новим тарифом.

Пише - джерело.

У пресслужбі підприємства зазначили, платіжки з новим тарифом на тепло для населення прийдуть після травня поточного року.

“ЦЕ БУВ ДУЖЕ ПОТРІБНИЙ КРОК НАЦІОНАЛЬНОЇ КОМІСІЇ, ЯКИЙ В ПЕВНІЙ МІРІ ВРЕГУЛЮВАВ ТІ ЗМІНИ, ЯКІ ВІДБУЛИСЯ В ЦІНОВІЙ ПОЛІТИЦІ ЗА ОСТАННІ П’ЯТЬ РОКІВ В ЦАРИНІ СКЛАДОВИХ ТАРИФОУТВОРЕННЯ ДЛЯ НАШОГО ПІДПРИЄМСТВА. ОПРИЛЮДНЕННЯ ЦІЄЇ ПОСТАНОВИ ВИКЛИКАЛО НЕОДНОЗНАЧНЕ СТАВЛЕННЯ З БОКУ ГРОМАДСЬКОСТІ. ЗВИЧАЙНО, НІХТО НЕ В ЗАХВАТІ ВІД ЗРОСТАННЯ ТАРИФІВ НА ЦЕНТРАЛІЗОВАНУ ТЕПЛОВУ ЕНЕРГІЮ ТА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ГАРЯЧЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ, АЛЕ БЕЗ РЕАЛЬНИХ, ЕКОНОМІЧНО ОБҐРУНТОВАНИХ ТАРИФІВ ЖОДНЕ КОМУНАЛЬНЕ ЧИ БУДЬ-ЯКЕ ПІДПРИЄМСТВО ДІЯТИ ТА ІСНУВАТИ СОБІ В ЗБИТОК НЕ МОЖЕ. ВИТРАТИ НА ВИРОБНИЦТВО ТЕПЛОВОЇ ЕНЕРГІЇ, ЇЇ ТРАНСПОРТУВАННЯ І ПОСТАЧАННЯ ПОВИННІ ОКУПОВУВАТИСЯ. ВІД ЦЬОГО НІКУДИ НЕ ДІТИСЯ”, – КАЖУТЬ У ПІДПРИЄМСТВІ.

Раніше повідомлялося, що в «ІФТКЕ» діє найнижчий тариф серед аналогічних міст в Україні й становить для потреб населення на теплову енергію (одноставковий) на рівні 1218,51 грн/Гкал (без ПДВ). Новий тариф – 1530,25 грн.

Читайте також:  Українцям підняли мінімальну зарплату: рішення уряду

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: