facebook

У Верховині закрили ринок через поширення коронавірусу СOVID-19

19 червня у Верховині відбулося чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС щодо протидії поширення коронавірусу під керівництвом голови райдержадміністрації Василя Бровчука.

До участі у засіданні комісії долучились керівники медичних закладів району, відповідні служби та окремі начальники відділів РДА.

Пише - джерело.

Підставою для зібрання стало запровадження додаткових протиепідемічних заходів та обмежень для запобігання поширення коронавірусу серед населення у Верховинському районі, через масове зараження вірусом СOVID-19 серед населення та медичних працівників, йдеться на сторінці Штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Верховина у фейсбуці.

Читайте також:  Повністю охоплена вогнем: стали відомі подробиці пожежі будівлі у Долині (фото)

За результатами засідання прийняли відповідні рішення щодо можливого закриття окремих відділів лікарні.

У зв’язку із збільшенням кількості нових випадків захворюваності на СOVID-19 призупинити торгівлю суб’єктами підприємницької діяльності на продовольчому ринку та за її межами.

Зп рішенням комісії, поліція має додатково перевірити перевізників громадського транспорту щодо дотримання заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину, посилити контроль за їх діяльністю.

Станом на 19 червня у Верховинському районі 67 хворих на СOVID-19.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: