facebook

“Укрпошта” відновила відправлення до Китаю

Із 26 лютого “Укрпошта” відновлює приймання усіх видів експортних відправлень до Китаю.

Пише - джерело.

Про це повідомляє пресслужба компанії, пише “Економічна правда”.

В “Укрпошті” повідомляють, що це стало можливим завдяки допомозі посольства КНР в Україні. Нині жодних заборон з боку Національної пошти Китаю щодо прийому посилок немає. Також в компанії нагадують, що відправлення з Китаю, як і раніше, продовжують доставлятися до України.

“Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, що здійснюють доставку до України, не мають жодних заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивіз пошти з території Китаю”, — йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Робила штучне дихання: дружина загиблого пасажира "Укрзалізниці" розповіла, як сама рятувала чоловіка

Проте через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені.

Нагадаємо, 13 лютого “Укрпошта” через скорочення більшістю авіакомпаній рейсів до Китаю тимчасово зупинила приймання усіх видів відправлень до Китаю. 3 лютого в “Укрпошті” заявили, що терміни доставки поштових відправлень із Китаю можуть бути змінені, через те, що частина авіаліній скоротили рейси в Китай. “Нова Пошта Інтернешнл” не планує призупиняти доставки до/з Китаю, посилки з Китаю доставляються у звичайному режимі. Раніше у Всесвітній організації охорони здоров’я нагадали, що через листи і посилки з Китаю не можна заразитися коронавірусом 2019-nCoV.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: