facebook

В чому переваги стосунків на карантині

Для пар, які живуть разом в час карантину є багато переваг.

Зокрема, це точно підсилить емоційний зв’язок пари і сформує довіру, пишуть 24 Новини.

Пише - джерело.

“Пари почали більше спілкуватися, обмінюватися почуттями та обговорювати пандемію. Переживши цей період разом, у пари виникає близькість, яку розуміють лише вони, і це впливає на стосунки”, – каже сімейний терапевт Ліза Бахар.

Під час самоізоляції пари покладаються один на одного більше, ніж раніше Перебуваючи в ізоляції від зовнішнього світу та напрузі через захворювання, ваш партнер – це той, до кого ви можете звернутися за емоційною підтримкою.

“Підтримка один одного та задоволення потреб підсилює емоційний зв’язок пари та вибудовує довіру”, – пояснює експерт зі стосунків Ілі Рівера Волтер.

Однак, у цей час важливо пам’ятати, що всі ми по-різному справляємося зі стресом. Наприклад, комусь перегляд новин може допомогти відчути полегшення, бо він знає, що відбувається з ситуацією, але це може не допомагати іншій людині. Психологи рекомендують визнати свої відмінності, знайти шляхи вирішення ситуації та компроміс, щоб ви обидва активно працювали над задоволенням емоційних потреб один одного.

Коли люди разом 24/7,то, можливо, не зможуть заховати багато таємниць та звичок від свого партнера. Так, деякі з них позитивні, а інші можуть бути трохи болючими чи тривожними для іншої людини. Поясніть один одному свої потреби і бажання замість того, щоб звинувачувати і сваритися з другою половинкою. Так, ви знайдете спільне рішення, бути більше знати один одного та розуміти бажання партнера.

Читайте також:  Смертельний коронавірус: В аеропорту "Бориспіль" вимірюватимуть температуру пасажирів інфрачервоними термометрами

За цих обставин з карантином пари змушені працювати разом для того, щоб мати все необхідне щодня, зокрема купувати продукти, шукати цікаві справи, щоб розважитись чи зробити прибирання.

Парам з дітьми доводиться працювати разом, щоб керувати робочим навантаженням, складаючи графіки для себе і розділяючи турботу про дітей. А це створило велике відчуття колективної роботи та позбавлення від стресу. До того ж, це підвищує рівень вдячності один одному.

З’являється більше часу та енергії для статевого життя. Зазвичай, у стресові періоди багато пар стають фізично менш активними та мають менше інтиму, ніж це було у звичайних обставинах. Але коли пари застрягають у своєму будинку разом без доступу до зовнішнього світу, це може допомогти їм все змінити.Можливо, час спробувати нові речі.

“Якщо ви завжди хотіли спробувати нову позу чи техніку, поекспериментуйте в різний час дня. Також важливо надавати один одному способи задоволення без сорому чи збентеження і використовувати цю сексуальну іскру”, – пояснює сімейна терапевтка Джуліана Хаузер.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: