facebook

В Івано-Франківську спіймали на хабарі начальника бюро судмедекспертизи

Служба безпеки України затримала на хабарі начальника Івано-Франківського обласного бюро судово-медичної експертизи. Про це повідомили у пресцентрі СБУ в Івано-Франківській області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав 4 тисячі доларів у підлеглого за підвищення по посаді. Для отримання грошей як посередника керівник залучив іншого працівника установи.

Пише - джерело.

Оперативники СБ України затримали зловмисників згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання частини суми. У ході обшуків за місцями проживання фігурантів правоохоронці вилучили всю суму неправомірної вигоди.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Читайте також:  У Франківську затримали чотирьох квартирних "гастролерів" (ФОТОФАКТ)

Показово, що у судових органах уже розглядається справа, розпочата у 2018 році за матеріалами СБУ, за обвинуваченням керівника обласного бюро судово-медичної експертизи у вчиненні аналогічних злочинів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює відділ з розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУ НП в Івано-Франківській області під процесуальним керівництвом Івано-Франківської обласної прокуратури.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: